Lapsuuden prinsessa

Runoilija raiskattu sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tuokiokuva
 

Lapsuuden prinsessasadut
mihin ne hävisivät?
Veitkö sinä ne?
Niin kuin kaiken muun
vai katosivatko jo aikaisemmin
sulautuivat sumuiseksi ajatusmassaksi?
Tahdon ne takaisin
Tahdon olla taas se tyttö
joka iloitsi nallekarkeista
piti jalkojaan maton alla ja
kiipesi kivelle turvaan
vain jotta sinä tulisit auttamaan alas

Selite: 
hmm huono kuhan synkistelen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot