Kuusisydän

Runoilija Huurre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on niin syvältä. Onneksi on asioita, jotka tekevät siitä elämisen arvoista kaikesta tuskasta huolimatta.
 

Kuusenoksat muodostivat sydämen
sinistä taivasta vasten.
Reunat sen olivat yhtä rosoiset
kuin omani.
Tuulessa se huojui yhtä epävarmana.

Silti se pysyi koossa.
Säilytti muotonsa.
Mutta vain vaivoin.

Vain vaivoin se piti itsensä kasassa.
Miten vaikeaa se onkaan,
pysyä rikkinäisenä yhdessä.

Selite: 
Maisema oman huoneeni ikkunasta. *lämpimiä tunteita*
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli IHANA:) kauniisti, hyvin kauniisti kirjoitat!

Tää oli IHANA:) kauniisti, hyvin kauniisti kirjoitat!

 

Käyttäjän kaikki runot