Lumimaahan

Runoilija Huurre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on niin syvältä. Onneksi on asioita, jotka tekevät siitä elämisen arvoista kaikesta tuskasta huolimatta.
 

Minä haluaisin vain pois.
Kauas pois.

On kylmä.
Jäätävä tuuli puhaltaa
kinosten halki.
Kaikkialla on vain lunta ja jäätä.
Minulla ei ole persoonaa,
en ajattele mitään.
Olen vain tyhjä kuori,
jonka sisin on jossain,
kaukana poissa.

Siksi minä en kuule,
jos joku huutaa.
En tunne ketään,
koska teitä ei ole,
ei tässä maailmassa.
Täällä minä en ole minä.
Täällä on vain joku,
johon sattui aivan liikaa.
Täällä ei tarvitse elää,
ei tarvitse jaksaa,
ei tarvitse tuntea.
Mutta täällä ei myöskään ole mitään.

Selite: 
Pakopaikka.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuin saman tein runoon ♥

Surullisen kaunisa runo... siihen on helppo samaistua.

Ja oiken hyvää syntymäpäivää!

Ihastuin saman tein runoon ♥

Surullisen kaunisa runo... siihen on helppo samaistua.

Ja oiken hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot