Odotellessa

Runoilija 18c317d1cad4035256f550b84dfe40e9

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 17:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

"Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi".
 

Kuvasi piirrän
mieleeni
palaten hetkeen
jolloin tatuoin
sinut iholleni

Se hymy
nauru ja nautinto
jätti kaipauksen
ihanan

Se kosketus
polte ja palo
jätti jäljen
ikuisen

Nyt kuumeisena
sua odotan

ikävä rinnassani
kuva kirkkaana mielessä
tiedän sinun
saapuvan

Varmana tunteesta
on kuuma huuma
yhteinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä on...onneksi uusin runosi kuvaa
rakkaasi kohtaamista, hienosti tässä tuntuu
kaipaus, kiittelee Marle ;)
 

Käyttäjän kaikki runot