Rakkaudentunnustus

Runoilija 18c317d1cad4035256f550b84dfe40e9

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 17:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
10.5.2024

"Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi".
 

Ruokapöydän äärella
juon Maitokahvini
katsellen ikkunasta
Aamukastetta

Puuhevosella ratsastaen
tunteiden vuoristorataa
Merenaalloilta
Aallonharjalle

Sielu auki
rakastamaan

valmiina seikkailemaan
Neidonpauloissa
Alppivuokkojen seassa

Pysähtyen jokaiseen
hetkeen miettien

on se aika
Epeli

Mur

Selite: 
Omistettu kaikille niille ihanille rakkausrunoilijoille jotka ovat ilahduttanut minua jo vuosia mahtavilla runoillaan. Tuoden ihanaa lämpöä ja tunnetta sydämeeni ;) ilman teitä, en olisi, Kiitos!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvin soljuva runo kaikkine nimimerkkeineen ja kompastelematta kulkee matkansa alusta loppuun.
Ovat ne hyvin inspiroivia nuo nimimerkit merkitykseltään.

Olen itsekin joskus, jo vuosia sitten, sellaisen tehnyt.

Hyvä on runo ja aidosti nimensä mukainen.

Kiitos <3

Oi, kylläpä runosi polveilee kauniisti ristiin rastiin. Seikkailunhalu yhdistyneenä luovuuteen kanssamatkaajien kera on hyvä laji. Siis lämmin kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot