Tässä ja Nyt

Runoilija 18c317d1cad4035256f550b84dfe40e9

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 17:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
14.5.2024

"Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi".
 

Hei mitä mietit
ois helpompi menneseen
rakentaa

elää hetkessä
jolloin kaikki oli
täydellistä

Nyt tuskaisena
rakennat uutta
tulevaa

tietämättömänä käänteistä
uskot aikaan parempaa

Älä luovuta

Pala palalta
perusta hahmottuu
elementti kerrallaan
huoneet rakentuu

Vain sinä
voit tehdä
elämästäsi
täydellistä

Pala palalta

Tää on sun
Elämä

Tässä ja Nyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot