Enkelin suudelma

Runoilija 18c317d1cad4035256f550b84dfe40e9

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 17:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

"Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi".
 

Vierelläsi katselen
kuinka viinin kostuttamat
huulesi helmeilevät
kutsuvasti

Valon leikatessa verhon takaa
saaden sinut loistamaan
kuvan kauniina

Koitan piilottaa palon
sisälläni
vaan kuinka voisinkaan
katsoessani edessäni
olevaa enkeliä

Silmät liekehtien
vedän sinut itseäni vasten
juon huuliltasi kuuman
Suudelman

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot