leikin loputtua

Runoilija Kare35

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

40 vuotta elettyä elämää, täyteen tulee 11. päivänä. Ikäkriisikö nyt edessä? heräänkö seuraavana aamuna kurttuisena ja nivelet kipeänä. Minne katosi se nuoruus, vai katosiko se sittenkään. Aurinko paistaa, on lämmintä ja kaikki on valtakunnassani hyvin. Voiko enempää pyytää...
 

Tunteiden ristiaallokossa on helppo
leikitellä ajatuksella intohimoisesta rakkaudesta

Kunnes tajuat sen olleen osa suurta leikkiä

Pallopeliä hyväuskoisuudellasi
leikittelyä tunteilla sydämessäsi

Huomaat ja ymmärrät miltä appelsiinista tuntuu

Kun mustelmille hakattu sisimpäsi
avoinna ollut sydämesi pusertuu murskattuna

Niin kuin se appelsiinikin hedelmäpuserrinta vasten
pelkkiä käyttökelvottomia riekaleita jäljelle jättäen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen, rehellinen teksti. Kirpeää.

 

Käyttäjän kaikki runot