aamukasteisella nurmella

Runoilija Kare35

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

40 vuotta elettyä elämää, täyteen tulee 11. päivänä. Ikäkriisikö nyt edessä? heräänkö seuraavana aamuna kurttuisena ja nivelet kipeänä. Minne katosi se nuoruus, vai katosiko se sittenkään. Aurinko paistaa, on lämmintä ja kaikki on valtakunnassani hyvin. Voiko enempää pyytää...
 

Kuinka haluaisinkaan kanssasi rakastella
yön jäljiltä yhä kasteisella nurmella..
rakastella ja kieriskellä
yhdessä pahimmista synneistä..

Ja kun aamu vihdoin meille saapuisi
sinä nurmelta nousisit ja päällesi pukisit
koko elämästäni lopullisesti poistuisit
taaksesi katsomatta edes salaa vilkaisematta..

Sinä lähtisit ikuisiksi ajoiksi
mitään katumatta
jälkeäkään mihinkään jättämättä...

Paitsi ne intohimon jäljet jotka jäivät vartalolleni
ja ikuisen pohjattoman ikävän sydämeeni...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

taian omainen toive ...hieno kuvaus etenkin tuo loppu kosketti

 

Käyttäjän kaikki runot