Merelle

Runoilija Kare35

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

40 vuotta elettyä elämää, täyteen tulee 11. päivänä. Ikäkriisikö nyt edessä? heräänkö seuraavana aamuna kurttuisena ja nivelet kipeänä. Minne katosi se nuoruus, vai katosiko se sittenkään. Aurinko paistaa, on lämmintä ja kaikki on valtakunnassani hyvin. Voiko enempää pyytää...
 

Meri muutti jo muotoaan
kuuman kesän jälkeen

Sen pinta ei ole enää tyyni
myrskyn tuoksuja sen aallot tuovat mukanaan

Vaahtopäisiä ja korkeita
pelottavan mahtavia tyrskyjä lyöt rantaan

Voimakas meren maine on
ja vasta äsken istuin rannalla ja ihastelin
sen rikkumatonta pintaa

Syksy toi mukanaan tuulet kaukaa jostain
meri voimansa niistä tuulista saa
se kostaa ja ottaa omansa jos et sitä kunnioita

Ihana rakas meri niin kaunis olit hetki sitten
nyt pauhaat voimalla ja heittelet mielesi mukaan
sinun aalloissasi ei säästy silloin kukaan

Mutta kauniimpi olet noin
myrskyävänä ja rauhattomana
kuin jäisen peitteen alla talvella pakkasella

Silloin sinun luonteesi on vangittuna
kahlittuna hyisen kovan jääkuoren alle
Odotan kevättä jotta sulaisit

Kesää odotan silloin syliisi on hyvä tulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimaa ja kauneutta---jäissäkin

 

Käyttäjän kaikki runot