Koodin ratkaisu..

Runoilija Kare35

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

40 vuotta elettyä elämää, täyteen tulee 11. päivänä. Ikäkriisikö nyt edessä? heräänkö seuraavana aamuna kurttuisena ja nivelet kipeänä. Minne katosi se nuoruus, vai katosiko se sittenkään. Aurinko paistaa, on lämmintä ja kaikki on valtakunnassani hyvin. Voiko enempää pyytää...
 

Epävarmuutesi kynttilänvalon loisteessa
tunteiden pompahduksia seinien varjokuvissa..
en ymmärtänyt niitä sinun outoja lauseitasi
enkä niitä kiemurtelemalla lausuttuja sanojasi

Ei minulla ollut vaikeiden viestikoodiesi avaimia
tiedän etten ollut oikeutettu niihin edes silloin..
yritin vain lukea ja koettaa ymmärtää sanomaasi
niin kauan annoit olla epätietoisuudessa

Sitäkö sinä halusit..arvoituksien ratkomista?

En jaksanut odottaa vaan lähdin
enkä lähtöäni kadu yhtään
vaikka sen koodin lähtöni jälkeen ratkaisinkin...

...Rakastit sinä minua sittenkin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot