Nimetön

Runoilija Vivacious

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki nämä ajatukset
Kymmenet tuhannet
Harhailevat selkoa vailla
Tavoitellen tavoittamatonta

"Ich liebe dich", kuiskaan
Ei merituuli sitä kanna
Hukuttaa kauan ennen sinua

"Eg elski teg !" huudan
Ei tuo tuuli leiki pehmeästi
Kultaisilla hiuksillasi
Ei yönsiniset silmäsi värähdä

Koputin sydämesi ovea pehmeästi
Et avannut
Hakkasin tuota ovea huutaen
Turhaan

Selite: 
Ikivanha runo, löytyi laatikon pohjalta. Niiltä ajoilta, kun asuin Färsaarilla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot