Kielletty katse

Runoilija Vivacious

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne kaunein kaikisti
Herkistä herkin
Ei koskaan ehtinyt kukoistamaan
Loistollansa ei koreillut

Kätkettynä syvälle, liian syvälle
Lukittu arkkuun kuin aarre kallein
Kuihtuakseen, liekin vähitellen hiipuvaksi

Jo luultiin kuolleeksi
Jo luultiin tuhkien
Olevan siroteltu,
Ripotelty sinne tänne

Yksi katse, ohikiitävä vilkaisu
Pieni hymynkare, loistavat silmät

Avain kadotettu
Nyt löytäjäänsä odottaa

Turhaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Näitä ohikiitäviä ollu monesti....huoh!

Suruisan odottava hyvä runo.

Hieno kuvaus tunteista unohtuneista jotka heräsi eloon. Tykkäs tästä :-7

kiitos tästä. suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot