Tuntemattomasta syystä

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan joka päivä sinusta
Kuulen kauniin äänen
ajattelen sinua

Ei sillä väliä
en tunne samoin kuin ennen

Muistat minut
punastuvana
hermostuvana
äänettömän kuulevana tyttönä käytävällä

Ei sillä väliä
et tunne samoin kuin ennen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ajan muutoksen tuntua runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot