Ystävä(kö)?

Runoilija Neliapila

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uudet ystävät,
uudet kaverit,
uusi poika,
uusi koulu,
harrastus,
perhe,
minä.

Henkilö jonka kanssa olin ennen kuin paita ja peppu laittaa nyt kaiken edelleni.
Miksi kakki muu menee nykyään ohitseni?
Miten tässä pääsi oikeen käymään näin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon kohteelle sinä taidat olla vain niin juurtunut ja pinttynyt sydämen pieninpiinkin sopukoihin ja sinne kaikista, kaikista syvimmälle.. Että ikävä on koko ajan, jopa vierekkäin. Hän haluaisi varmasti palata ajassa taakse päin ja tehdä joitakin asioita toisin, tämä taitaakin ollakkin ainut asia jonka hän tekisi toisin.. Ei päästäisi niin kauas. Kaikesta huolimatta, mikään ei ole mahdotonta.

 

Käyttäjän kaikki runot