Lupaus

Runoilija Neliapila

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Emme ole enään läheiset,
luulin meidän olevan sitä aina.
Haluatko enään edes olla?

Haluaisin korjata välini sinuun.
Rakastan sinua aina, (tiedäthän sen)
enkä haluaisi menettää sinua koskaan.
Mietin sinua taas yöllä.
Mietin ja ajattelin,
eikä päähäni mahdu muuta kuin me.

Lupaan yrittää kovemmin kuin koskaan,
yrittää olla täysin rehellinen.
Luulen olevani,
oletko sinä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot