Parempiako?

Runoilija Neliapila

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Superman,
Spiderman,
Ironman,

Batman.

Kaikki parhaat sankarit ovat aina miehiä,
vaikka väitetään että kaikki ovat yhedenvertaisia?

Selite: 
Ovatko mihet silti parempia, vaikka sanotaan naisten olevan yhtä hyviä?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot