Hellyydestä

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Hellyys turruttaa voisi,
puhumattomaksi saada kielen.
Haltuunsa ottaisi,
laukkaavan tavoittaisi mielen.

Pehmeys voittaa voisi kovuuden,
tavoitettuaan kohteen.
Saaatuan oivan tilaisuuden,
tuudittaisi tyyneyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyydellä on hyvää tekevä vaikutus.
Tuo hyvän olon ja onnellisuuden.

Niin, toden totta jos pehmeys voittaa kovuuden on elämäki auvoisempaa.

ihq runo.

 

Käyttäjän kaikki runot