Wiskiä

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Kulauksen jos toisenkin voisi nyt ottaa,
samettia kielelle.
Tuoksu huumaava matkaajan tavoittaa,
myrkkyä mielelle.

Vain tuntu naisen voisi tämän voittaa,
mukaansa temmata.
Ilon sävelen korkeamman soittaa,
paremmin huumata.

Selite: 
Tuskin tarvitsee selitellä...
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelma välittyy hyvin tästä kekseliäästä runosta

 

Käyttäjän kaikki runot