Rakkaudesta

Runoilija mysticom

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän opiskelija, jolla tuntuu olevan paljon rästikursseja.

Tahdon kiittää kaikista arvosteluista näin etukäteen.
 

Tunnetta toivoisin tuota nyt,
kovin lämmintä ja tervetullutta.
Herkästi ole en syttynyt,
tuntien kiivasta kuumuutta.

Mukava olisi tuntea lämpö sisällä kuoren,
puskea värit todellisuuden elämään.
Kokea lämpö naisen nuoren,
tyytymättä yhtään vähempään.

Selite: 
Tulihan vain mieleen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot