Riippuvuus

Runoilija akezo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ei saisi tehdä rahaa. Sanat on jo keksitty eikä niiden järjesteleminen tai muokkaaminen rahan tekemiseksi ole hyvä asia.
 

Johtuu se mistä tahansa,
on riippuvuus aina pahasta,
se meidät kahlitsee ja sitoo,
otsalohkoomme niitit nitoo,
kultaiseen keskitiehen pitäisi pyrkiä,
on siihen hankala itseään tyrkkiä,
kuta kauemmin olet riippuvainen,
sitä vaikeampi on irtautuminen,
ero ei silloin ole haikea,
vaan erittäin vaikea,
ehkä jopa tuskallinen,
raastava ja tulinen,
mutta kunhan viimein onnistut,
päästämään irti ja vapaudut,
olet tyyni, onnellinen ja rauhassa,
mutta voi olla, että olet jo haudassa...

Selite: 
:(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot