Elämäni valo

Runoilija akezo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ei saisi tehdä rahaa. Sanat on jo keksitty eikä niiden järjesteleminen tai muokkaaminen rahan tekemiseksi ole hyvä asia.
 

Tällä hetkellä,
elämäni valo,
kirkkaana loistaa,
mutta lepattaen,
herkkänä,
valmiina sammumaan,
yölle periksi antamaan,
toivon ja totisesti,
että jaksaa se jakaa,
niin minulle kuin myös muille,
iloa, rakkautta ja toivoa...

Selite: 
Avaa hiukan sekä tavallista että tunne-elämääni
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot