Tulevaisuuden toivon kaipuu

Runoilija akezo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ei saisi tehdä rahaa. Sanat on jo keksitty eikä niiden järjesteleminen tai muokkaaminen rahan tekemiseksi ole hyvä asia.
 

Elämän vaikeiden aikojen,
ylitse kantaa,
ajatus paremmasta,
huomisesta,
jos sitä ei ole,
niin ei ole,
meillä enää mitään,
masennus on kuin,
parantumaton syöpä,
se sinut elävältä kalvaa,
syvälle hautaan kaivaa...

Selite: 
Masennuksesta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot