Häpeä

Runoilija akezo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ei saisi tehdä rahaa. Sanat on jo keksitty eikä niiden järjesteleminen tai muokkaaminen rahan tekemiseksi ole hyvä asia.
 

Suussani,
ei ole tulppaa,
sieltä pulpahtaa,
paljon typeryyksiä,
suorastaan torakoita,
yleensä onneksi,
pelkkiä sammakoita,
miksi en vain osaa,
harkita sanojani,
ja niiden merkitystä,
ennen kuin,
on jo liian myöhäistä,

Ah!
Olen tulessa, palan häpeästä,
suorastaan Helvetin,
kuumissa liekeissä.

Selite: 
Minua ihtiään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot