Rakkausmaailma

Runoilija killermarshmallow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen jossain
vaaleanpunaisessa paikassa
Näen rakastuneita pareja
leijailevia sydämiä
paperinpalasia täynnä rakkaudentunnustuksia
suurta iloa rakastuneiden kasvoilla
Kuulen
sanoja kuten "i love you"
suudelmien ääniä
lämpöistä rakkauden naurua

Mietin että mitä minä täällä teen?

Haluan kukkaketoon kaatua
puhaltaa päällesi sydämiä
haluan sateenkaaren reunalle kanssasi istahtaa
kietoa käteni tiukasti ympärillesi
haluan viereesi nukahtaa
hiuksiasi silittää
ihanaa nauruasi kuunnella
silmiäsi ikuisesti tuijottaa
auringonlaskuun kanssasi sukeltaa

Minä olen täällä koska rakastan sinua aivan liikaa.

Selite: 
tuli hiukan outo mutta olenkin aika sekaisin nyt rakkaudesta hehheheheh :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana. :)
Taidan itse olla nyt jossain Rakkausmaailman lähettyvillä. En kaukana, mutta on sinne vielä hieman matkaa. <3 <3 ;D

Kiitos muuten kommentistasi. :)

ihana! Kumpa itsekin löytäisin tämmöisen rakkausmaailman. ^^

Awwws, tahtoo kanssa! <3 ^^

Ihastuttava kuvaus "Rakkausmaailmasta". Pidän paljon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot