Rakkaus

Runoilija killermarshmallow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pään sisään on asennettu karuselli
vatsassa joku juoksee ympyrää
sydämenlyönnit kaksinkertaistuvat
polvet tutisevat

Se tunne kun sinulta on viety jalat alta.

Selite: 
joops
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten ihana runo =) Yksinkertainen, mutta toimiva.
Pidin kovasti.
Ja kiitos kommentista ;)

söpöä ja spontaania tunteilua =)

Selvä kunnon rakastuminen kyseessä :)

pöllö olet loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot