vesi

Runoilija killermarshmallow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sukellan
hipaisen pohjaa
näen kuinka auringonsäteet vettä koskettaa

maailma on ruma paikka
veden alla on parempi olla
hiljaista, kirkasta
kuplia nousee hiekasta

joku rauhallisen hetkeni keskeyttää
lapsen jalka päähäni tömähtää

hetken päästä
pinnalle olen palannut
huutoa, ai että
lapset roiskii vettä

Selite: 
vähän on runoilutaidot unohtunut mutta yritin saada jotain aikaiseksi, kun en vuoteen ole saanut :-<
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva ja hauskakin runo polskimisesta, ja kesän parhaasta ajankulusta. :)

Mukavan soinnukas runo. Aika herttainen loppu!

 

Käyttäjän kaikki runot