Ylistys: Paratiisin kaiku

Runoilija Bone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"An eye for an eye will only make the whole world blind"
- Mahatma Gandhi -
"Silmä silmästä sokeuttaa koko maailman"

:>
 

Jumala on rakkaus
Uskomista, ristiä ja riitaa
Mustasukkaisuutta, huomiota
Ainainen parisuhdedraama
Lupaus ikuisesta onnesta
Armahdus, oikeutus



Kiittäkäämme Herraa



Herran huoneessa
Hän jakaa Rakkauttaan
kaikille jotka sitä pyytävät

Oi, siunaus leipääsi ja viiniäsi!



Rakkaudelle pyhitän lepopäiväni
Olo on onnellinen ja autuas
Joka kolehtiin annetun pennin väärti
Sielu on puhdas

Ristin käteni ja kiitän

Herra on tyytyväinen
Herra on hyvä

Amen

Selite: 
Ystävänpäiväruno I </br> Pää täynnä sitä itseään kaikelle voi antaa anteeksi. </br> PS. Miksi tasa-arvon nimessä Herraa ei Rouviteltaisi?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Hän on Rakkaus��

Onnistunut uskonnollinen runo; ei paatosta.

Oikeastaan ensimmäinen säkeistö
riitti kokonaisuuteen.
En silti pistä pahakseni loppuakaan.
Toimii.

KIITOS rehellisyydestäsi - runosi puhuu ja koskettaa. Oletan että tavoittelet sarkasmia ... ainakin kysyt paljon ja SE ON HYVÄ. Vastauksia odotellessa, hyvää kevättä!

Sarkasmi on hieno laji kun sen osaa. Ehkä tulkitsin vain omien silmieni lävitse ja olen väärässä, eikä tämä ole lain sarkastinen, jolloin se on mainio toisella tapaa. Kyllä minäkin johonkin uskon. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot