Oodi perfektionismille

Runoilija Bone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"An eye for an eye will only make the whole world blind"
- Mahatma Gandhi -
"Silmä silmästä sokeuttaa koko maailman"

:>
 

Eksyn Bartokin jousilabyrinttiin
Aurinkokuninkaan puutarhassa
Pahan kukat eivät kuki

Ruusu ja satakieli eivät liikehdi
Joutomaassa
Ihminen ei ole saari

Kenelle kellot soivat;
Ruokopilli valittaa
Silmänsä sulkenut ei kuule totuutta


Kausi helvetissä, niin lämmin


Vertaisinko sinua kesäpäivään
vaikka mieli tekisi huutaa
postmodernisti päin naamaa
ja lyödä Rouva Bovary kätösiisi
ja katsoa kuinka väri pakenee kasvoiltasi
palettiini, jotta voisin maalata uusia
Beksinskimäisiä kauhukuvia
John Martinin silmin
verkkokalvoille


Tuhannen ja yhden palan palapelissä

harmittaa jos palasia on vain sata ja yksi

ja tyhjät pilkut vilistävät silmissä


Viimeinen sivallus on
Mona Lisalle viikset

Selite: 
</br> </br> <i>ja Aristoteles nauramassa partaansa kun syötän hänelle hiukan Runousoppia sivu kerrallaan: lopputulos on samanlainen kuin isoherra Lannisterin "kultakaivos" - paskapuhetta! Ah, niin kivaa vetää mukanaan pässiä narussa, aina on maitoa matkassa. </i>
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen, hieno runo.

Pidän tästä -
lyyristä proosaa.
Pistää ajatukset liikkeelle ja mieli palaa jonkun matkaa taaksepäin -
Baudelairen ja Rimbaudin poluille.
Kiitos, tämä elähdytti.

UPEA ! ...pahan kukat eivät kuki - juuri näin ja se lohduttaa : ))) Kuka meistä onkaan Aurinkokuningas tai -kuningatar ja miksi. Kuka kardinaali joka opetti kuninkaan julmaksi. Kuka puutarhuri, ulkopuolinen? Ja lopulta kuka haluaa olla hovinarri ja kertoa, laulaa ja soittaa kaiken : ))) ...minä ainakin olen ikuinen tunteiden ja totuuden tulkki, hovinarri : )

 

Käyttäjän kaikki runot