Tiikeri ja Lumi 2

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 

Tiikeri käveli Lumen rakentamaa taipaletta ja vain yhtä kaistaletta.
Tiikeri kaatui ja henki salpaantui.
Lumi sanoi:"Olet siellä minne Jumala sinut vei."
One time I gave you my heart, you gave it away.
Tapaamme siellä Tiikeri, mun iloinen ystäväin.
We meet again, Tiger my happy friend.
Friends forever.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyyttä parhaimmillaan.

Ystävyyttä parhaimmillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot