Tähtien valossa

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 
Joku koputtaa maailmasi ovella. Avaa se koska tähdistä tullut rakkaus ei ole rikos. Yhdessä emme eksy kuutamoon. Kun kävelemme tähtien valossa loistamme kirkkaammin kuin mikään muu. Koska tähtien valo on kirkas ja puhdas. Se on muisto.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tuo 'yhdessä emme eksy kuutamoon'. Kuulas runo.
 

Käyttäjän kaikki runot