Elämäsi matka

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 

Kiipeät kohti huippua ja matka on vaarallinen, mutta kun onnistut sinut palkitaan.
Elämä voi olla yhtä onnea, mutta sillä on myös vastapainonsa.
Elämä antaa mutta myös saman arvoisesti verottaa, älä kuitenkaan heittäydy ahneeksi.
Sanotaan että ahneella on paskanen loppu ja tiedäthän että rakkauden hinta on suuri.
Kiipeä huipulle ja olet kuningas, putoa ja olet jumala.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot