Kun sä olet kaukana

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 

Katson perääsi kun otat askeleita hiljalleen lumisella tiellä. Olet elämäsi matkalla. Älä koveta sydäntäsi koskaan. Peitä kyyneleet, ole vahva. Hän palaa vielä jonain päivänä. Kaikki päättyy ennen kuin huomaatkaan ja hän odottaa sinua. Tilanne on hallussa, kun sä olet kaukana.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti rakennettu kokonaisuus, jossa lopetus kääntää kaiken päälaelleen.
 

Käyttäjän kaikki runot