Kodin vanki

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

Miksi koti on kylmä,
mulle kuin vankityrmä,
ei minua tänne haluta,
enkä täällä olla halua,
kasvoin liiaksi,
kun haluan täältä kauaksi,
muistoja pahoja, muistoja hyviä,
juhlapyhiä ja arkea,
mutta lähteä täytyy,
oppia elämään yksin,
erillään,
perhe perustaa,
se pelottaa.

Selite: 
Vakavampaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot