Paha ei tule koputtaen

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

Miksi tuntuu pahalta,
olo kuin yksinäisellä rukkasnahalla,
yksinäisellä juuri,
ärsyttää kun ei käänny tuuri,
ei auta edes vanhan kansan viinakuuri,
eikä auta vaikka vaikenen kuin muuri,
paha ei tule koputtaen,
sekunnissa kaikki on hyvin,
toisessa kaikki oli hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot