Viaton lastentarha

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

Elän harhassa,
viattomassa lastentarhassa,
imien omaa varvasta,
jonka maku on tietenkin karvasta,
en halua herätä,
oma elämäni on kylmempi,
kuin tämä ihana harha.

Selite: 
Haikailua eskari-iän helppouteen takaisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot