Kireät siimat

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

En pidä riidoista,
kiristenyistä ja sotkeutuneista siimoista,
siitä kun en kerää kiitosta,
joskus mietin kun ei mikään auta,
millonka saan rauhan,
ois elämä vakaa,
muttei vakavaa,
ois sanoja vaan,
muttei pahaa sanottavaa.

Selite: 
viilistä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot