Äiti

Runoilija Etelätuulessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksiani on myös täällä:

http://etelatuulessa.blogspot.fi/

Jokainen runoistani sanottu sana on minulle mittaamattoman arvokas. Olen onnellinen saadessani kirjoittaa itselleni, ja sen lisäksi juuri teille <3
 

Äidin kaulan ympärille oli sidottu köysi,
jonka pää oli merimiessolmulla talossa kiinni
Kodiksi sitä kutsuttiin, mutta talo se oli

Äidin jalassa oli nilkkapallo,
ja nilkkapallossa kettingillä kiinni toinenkin:
Pieni, sinisilmäinen, viaton

Öisin he pelkääviksi yökyöpeleiksi muuttuivat,
yön jälkeen aamukasteeseen hukkuivat
Paeta halusivat, mutta juostessa köyden ote voimistui,
henkeä salpasi ja äidin ajatuksista tuli harmaata utua

Pieni, sinisilmäinen, viaton usein itki
ja silloin äidin haljenneiden huulien välistä pulppusi tarinoita
merestä, tuulesta, rakkaudesta
Niistä tuo pieni eli, voimaa sai

Iltaisin äiti tuutulaulua lauloi,
syliinsä sulki ja suukon otsalle painoi,
pienen korvat kämmenillään peitti,
jottei niihin tuon talon hirveydet kantautuisi
Aina lupasi:
"Vielä jonain päivänä on parempi."

Selite: 
Se miten hyvä koti on, ei riipu rikkaudesta eikä väljyydestä eikä kauneudesta eikä ylellisyydestä. Kaikki riippuu äidistä. - G.W.E. Russel -
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot