Mene pois

Runoilija Etelätuulessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksiani on myös täällä:

http://etelatuulessa.blogspot.fi/

Jokainen runoistani sanottu sana on minulle mittaamattoman arvokas. Olen onnellinen saadessani kirjoittaa itselleni, ja sen lisäksi juuri teille <3
 

Menen pois, mene pois
Sade mikset jo sada
Peittäisit tulvalla ne kyyneleet
jotka perunamaani kastelee

Menen pois, mene pois
Tuuli puhalla, puhalla
Vie pois tuoksuva myski, lotus
jotka hiuksistain hulmuaa
ilmassa nimeni huutaa

Menen pois, mene pois
Tuli ota kipinä ja syty
roihuten pistä taloni palamaan
jottei hänellä ole ovea
johon koputtaa

Menen pois,
mene pois

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot