kerrosten takana

Runoilija Etelätuulessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksiani on myös täällä:

http://etelatuulessa.blogspot.fi/

Jokainen runoistani sanottu sana on minulle mittaamattoman arvokas. Olen onnellinen saadessani kirjoittaa itselleni, ja sen lisäksi juuri teille <3
 

päälläni mustaa märkää multaa
lauseeni väritetty turhan rumilla sanoilla

katse jossa ei ole mitään
tai jossa on kaikki
muttei totuuden häivää

esimerkiksi:
kun katsoin sinuun sinä yönä
olin humalassa
ja mietin Häntä

minähän olen iso musta paska
tai siltä haluan silmissäsi näyttää
ettet lähemmäs tulisi

silkan valheen kerrostumia
pinnalleni kerrostan
kerros kerroksen jälkeen

ja ymmärrän:
juoksin Häntä karkuun
sillä hän näki kerrosten läpi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot