Aarre

Runoilija Etelätuulessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksiani on myös täällä:

http://etelatuulessa.blogspot.fi/

Jokainen runoistani sanottu sana on minulle mittaamattoman arvokas. Olen onnellinen saadessani kirjoittaa itselleni, ja sen lisäksi juuri teille <3
 

Pitelin käsissäni aarretta, joka tuntui koko elämältä. Suojelin ja varjelin sitä kuin mielipuoli järjen rippeitään ja lopulta hulluuttaan. En päästänyt irti, vaikka myrskyn tuulet yrittivät siihen takertua.

Mustien pilvien takaa kurkisti aurinko, kun myrsky laantui ja tuuli lakkasi ujeltamasta. Auringon säteet kiemurtelivat lonkeroiden lailla aarteeni ympärille, saaden aikaan hienoisia savujuovia sekä kipinöitä. Pian säteet loivat aarteen pinnalle leimahduksen, tulen. Aarrettani korvensi oranssinpunaiset ja keltaiset liekit, jotka levottomina yltyivät ja kasvoivat, tarttuivat aarteeseeni joka puolelta.

Liekeistä huolimatta pidin aarteen visusti käsissäni. Se poltti ihoni saaden minut huutamaan ja itkemään kivusta, mutten välittänyt. Liekit leikkivät hetken omaa riehakasta elämäänsä, kunnes paljastivat altaan kasan tuhkaa - hienoa harmaata pölyä, jonka hentoinen tuulenvire riitti puhaltamaan pois palaneiden sormieni välistä.

Edessäni lepäsi nyt vain tulen turmelemat käteni sekä itkevä katseeni, joka lamaantuneena seurasi kuinka elämältä tuntuva aarteeni liiteli tuhkana tuulessa kauemmas ja kauemmas minusta, kadoten sitten horisonttiin.

Tuli tyhjyys,

vapaus,

keveys.

Pystyin viimein hengittämään.

Selite: 
Minulle itselle "aarre" merkitsi tässä proosassa huonoa parisuhdetta.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno lopetus hyvälle tarinalle. tyhjyys on tärkeä elementti elämässä. vapaus vaatii hintansa.

 

Käyttäjän kaikki runot