ilkeitä sanoja

Runoilija minzzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä tiellä, millä kuljen, ei katsella menneisyyden haamuja, vaan pidetään katse tulevassa, katsotaan silmiin unelmia. Vain edessä päin on jotain, mitä sietää ja kannattaa katsella.
 

liian paljon harteilla
mutkikasta polkua pitkin,
liian paljon takana
niin ilkeitä sanoja.
et jaksa puhdistaa
vuotavia haavojasi
vaan jatkat eteenpäin
vaikket jaksaisikaan.

huomaat itsesi puhuvan
muttet pysty vaieta.
hän puhuu huulillasi
niin ilkeitä sanoja.
et saa häntä lopettamaan.

sinetöidyillä huulilla
niin monta salaisuutta.
katseesi niin huolellisesti
valjastettuna tyhjyyteen,
jottet joutuisi kohtaamaan
sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot