pienesti erilainen

Runoilija minzzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä tiellä, millä kuljen, ei katsella menneisyyden haamuja, vaan pidetään katse tulevassa, katsotaan silmiin unelmia. Vain edessä päin on jotain, mitä sietää ja kannattaa katsella.
 

kädet tanssivat musiikin tahdissa
kauniisti keinuen tuulessa

mennyt haudattuna syksyssä
hyvästelee sen kyynelin
tietää ettei se ylös nouse
suutelee maan rakastuneena

tuudittautuu uneen
puiden latvojen kanssa
juuret kohti taivasta
auringon valosta nauttii

pienesti erilainen
ja hieman yksinkertainen

kuten me kaikki

tuo lapsi jota rakastamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mahdottoman ihana!!

Ihana, kaunis ja herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot