sinä

Runoilija minzzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä tiellä, millä kuljen, ei katsella menneisyyden haamuja, vaan pidetään katse tulevassa, katsotaan silmiin unelmia. Vain edessä päin on jotain, mitä sietää ja kannattaa katsella.
 

niin tämä maa minut pelastaa
lähettää tuulen sinut noutamaan
merten syvyyksissä rauhoittaa
rauhalliseen uneen tuudittaa

kuin kivi mereen uppoaa
tukahduttaa tämä minut hiljaa
polkee maahan tomuiseen
minut kadonneeksi uskottelee

kuin tuuli kultatomun
kadottaa tämä minut jälleen
tyhjään äärettömyyteen
sokean opastaa

ja niin tämä maa minut pelastaa
lähettää tuulen sinut noutamaan
tyynnyttää myrskyt valtamerien
rakastaa lämmöksi pakkasen

ja silloin sinut kohtasin

kyyneleen silmäkulmassani


Selite: 
kyyneleet parantavat, jos niitä ei joudu pyykimään yksin.
Kategoria: 
 

Kommentit

IHANA!!!! <3

IHANA!!!! <3

 

Käyttäjän kaikki runot