Pelon varjot

Runoilija Saruki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttönen Espoosta, ikää 18-vuotta. Kirjoitan runojen lisäksi myös novelleja. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää jo ala-aste ajoista. Oma ykkössuosikki tällä hetkellä on Edgar Allan Poe, monine mahtavine runoineen ja novelleineen. Myös Pikku Prinssi ja Tove Janssonin iki-ihanat Muumit ovat aina olleet osa vakiolukemistoani.
 

Sydän tykyttää.
Se hakkaa rintaa vasteen ja haluaa repiytyä ulos.

Mieli järkkyy.
Se ei tiedä mihin sen pitäisi paeta, se vetäytyy häkkiin.

Kädet ovat kylmät pelosta.
Ne eivät tiedä mihin takertuvat ja puristavat hiuksia kasaan.

Pelko on mielentila.
Pelko on kauhu ja kolkko nauru.

Silmät ovat levottomat.
Ne kääntyvät ympäri näyttäen valkuaiset maailmalle.

Huulet väpättävät.
Ne pelkäävät.

Polvet tärisevät.
Romahtavat, kaatuvat.

Musta maa ottaa syleilyyn.
Pelko on vain mielentila.

Selite: 
Pelko on sairas tunne. Sydän tuntuu todellakin repeytyvän rinnasta ulos ja kiihtynyt pulssi vaikeuttaa hengittämistä. Siitäpä runo siis.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot