Yksin unelman kanssa

Runoilija Saruki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttönen Espoosta, ikää 18-vuotta. Kirjoitan runojen lisäksi myös novelleja. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää jo ala-aste ajoista. Oma ykkössuosikki tällä hetkellä on Edgar Allan Poe, monine mahtavine runoineen ja novelleineen. Myös Pikku Prinssi ja Tove Janssonin iki-ihanat Muumit ovat aina olleet osa vakiolukemistoani.
 

Kaikki lähti yhdestä videopelistä.
Kingdom Hearts.
Monelle pelkkä peli, monelle jotain mitä tuijotetaan ja seurataan kunnes se saa päätöksensä.
Ystävyys.
Se on minulle voimakkaampaa, todellisempaa, hulluksi väittäisivät jos kertoisin siitä tarkemmin.
Sankaruus.
Tunsin olevani mukana, tunsin että kuulun siihen maailmaan, siihen tilanteeseen.
Tahto.
Minä olen valittu sankari, minä olen joku joka on tarkoitettu tekemään jotain suurempaa.
Voitto.
He vahvistavat uskoani siihen.
...yksinäisyys.
Saavutanko sitä koskaan, unelmaani?

Selite: 
Olen tosiaankin ollut täysin lumoutunut pelisarjasta Kingdom Hearts jo pidemmän aikaa. Tämän pelisarjan tarina, sekä Final Fantasy VII- sarja, sen luoja Tetsuya Nomura sekä kirjailija Paulo Coelho ovat kaikki kehottaneet minua seuraamaan unelmaani, jonka toivon vielä joskus toteutuvan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot