Korpin kyynel

Runoilija Saruki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttönen Espoosta, ikää 18-vuotta. Kirjoitan runojen lisäksi myös novelleja. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää jo ala-aste ajoista. Oma ykkössuosikki tällä hetkellä on Edgar Allan Poe, monine mahtavine runoineen ja novelleineen. Myös Pikku Prinssi ja Tove Janssonin iki-ihanat Muumit ovat aina olleet osa vakiolukemistoani.
 

Metsässä niin pimeässä, kuuletko jo sen?
On metsä hiljainen, hiljaisuus katoavainen.
Männyt kohoavat korkeuksiinsa, metsät tornit nuo.
Ei sanaa sano yksikään, mustat silmät katseen luo.
On kuollut kaikki hiljaisuus, ei paista päivä täällä.
Elon rauha kadoksissa, vain kuuluu korpin ääntä.
Mustanpuhuva, siivet taivaan peitto.
On uljas vanha viisaskin, silti mieleltänsä heikko.
Kauas jos kantais siivet nuo, uuteen maailmaan tuudittuisi.
Vaan kuka korpin kyyneltä, koskaan huomata voisi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot