Missä laivani seilaa

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Menimme nukkumaan
Olit lähellä
Nukuimme käsikädessä

Häälaulua lapsille laulellen
Kuluivat päiväni uneksien
Pieni ja punainen
Esirippu vedettiin eteen päättyneiden näytelmien

Lasten käsien jäljet liimautuneina ikkunaaan
Olin yksin
Keskellä tätä saippuaoopperaa

Nauroin ja itkin samaan aikaan
Tyyntä ja sumuisaa
Missä laivani seilaa
Kadonneet ovat rannat aaltojen taa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeeta työtä jälkeen kerran eikä ollut katkonainen yhtään! jättäisi noi ja sanat runossa , mutta jokainen tyylillään.

Upea runo. Aivan erityisesti viimeinen säe kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot