Suruenkelin siipien suojassa

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Suru siipiensä suojaan ottaa minut
Aina huomiseen nojaamaan
Pyytää omillaan pärjäämään

Kyyneleihin hukkuu huone
Tapetit kumartavat lattiaa
Ja niin pimeyden peittoon jään

Suojelusenkelin siivet ovat mustat
Se kätensä ojentaa
Pyytää luokseen tulemaan turvaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullista on enkelin läsnäolo,
suojeleva ja kuunteleva.
Surun olemus runosi teemana, kaunis.

Kaunis ja pysyy hyvin kasassa.

Tämä on U.P.E.A ! :)))

 

Käyttäjän kaikki runot