Kylmää tuulta

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Kylmää tuulta
Kasvojani vasten puhaltaa
Käännyn taakseni
Päätän, tänne en jää

Yksinäisyys kalvaa
Sydäntäni särkee
Tahdon muistot sulattaa

Suojamuuri on vahvempi kuin koskaan
Se ei särjy, ei mistään
Olen suojassa

Tyhjäsin puhelimen muistin
Viestit vastaajan
Heitin kortit ja kirjeet pois
Kätkin valokuvat varastoon
Silti kaikkea edelleen kaipaan

Kylmää tuulta
Kasvojani vasten puhaltaa
Päätän, tänne en jää

Lohduttaudun tuttuun elokuvaan
Sinusta haaveilen unissaan
Silmistäni kaipaus ulos vuotaa

Yksinäisyys kalvaa
Sydäntäni särkee
Tahdon muistot sulattaa

Päätän tänne en jää
En tähän hetkeen jää
Silti kaipaan edellistä elämää
Lämpöä ja hymyäsi ihanaa

Kylmää tuulta
Kasvojani särkee
Iho on itkemisestä rikki
Sydän puoliksi revennyt
Miksei mieleni kevenny?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot